Terug naar homepage
 
       

 

 

Wie zijn wij

  Medewerkers   Begeleide reizen
  Eigen kantoor Zuid-Afrika   Op maat reizen

Kris 

Kris Hans Marc en Kris

Reizen maken is een ambacht. In tegenstelling tot de louter commerciële benadering, creëren wij reisbelevenissen vanuit ons buikgevoel. Elke reis, klein of groot, benaderen we als een apart en uniek project.

Naast enkele administratieve en ICT- medewerkers, zijn Kris, Hans en Marc de 3 spilfiguren:

Kris is een dertiger en reeds meer dan 10 jaar actief in de reiswereld. Ze heeft bovendien 4 jaar in Gordon’s Bay nabij Kaapstad gewoond en heeft het land KRIS-kras doorkruist.
Voor avontuurlijke truckreizen, spitsvondige verblijven, jongeren, honeymooners en gezinnen kan ze een heerlijke mengelmoes samenstellen.

Hans is een dertiger, een ware dierenvriend en begeesterd natuurliefhebber. Hij begeleidt vaak onze eigen groepsreizen. Hij heeft enkele maanden zuidelijk Afrika doorkruist met een 4x4 jeep. De geknipte persoon dus voor avontuurlijke trails, 4x4 trajecten en adventure activiteiten.

Marc is een zestiger, iets grijzer en iets wijzer wellicht? Als stichter van het onafhankelijke Zuid-Afrika Reiscenter coördineert hij de werking en zorgt voor de nodige externe contacten met ambassades, toeristische diensten, hotels en guesthouses. Ben je zelf een 50+ dan kan hij zonder twijfel een geknipte reis voor je uitwerken, een tikkeltje Vlaams-Bourgondisch gekruid.

Hoe werken we?

Wens je een reisontwerp op maat, hoe gaat dit?
Je belt of mailt ons rechtstreeks of je contacteert je vertrouwde reisagent. Prijzen en aanbod zijn in beide gevallen identiek dezelfde. Heb je reeds een reisformule of reisschema in je hoofd, bezorg het ons of je reisagent. Indien niet, reiken we je mogelijkheden aan.

Vaste dossierbeheerder
Eén dossierbeheerder zal je verdere contactpersoon zijn. Om een detailvoorstel op te maken vragen we wel even wat tijd. Gun ons enkele dagen, zeker na drukke reisbeurzen of piekperiodes. Loze leuzen als 'antwoord binnen de 24 uur' gaan onvermijdelijk ten koste van een deugdelijke inhoud. De dossierbeheerder zorgt voor de afwerking van je reisdocumenten. Om foutloos te werken passeert alles nog eens langs onze Quality Control: een derde persoon zal je hele dossier én alle reisdocumenten nog een keertje van A tot Z doornemen. Pas daarna gaan ze bij ons de deur uit.

Ons eigen kantoor in Zuid-Afrika
Alle achterliggende gegevens van reismodules, accommodaties, services, wagenhuur e.d. worden gevoed door ons eigen kantoor in Oudtshoorn – Zuid-Afrika. Op die manier kunnen wij ons in België en Nederland concentreren op het creatieve werk en blijft de papierwinkel binnen de perken. Eens jouw boeking gemaakt, zorgt Oudtshoorn voor de detailreservaties en betalingen. Via beveiligde internetverbindingen volgen we online reservaties en betalingen in detail op.

Drie checkpoints
In totaal stroomt je voorbereiding dus langs niet minder dan 3 checkpoints: Oudtshoorn, dossierbeheerder  en quality controller: een garantie voor een vlotte reis.

Boekingsprocedure
Als je reis bevestigd is, sturen we een reiscontract samen met een voorschotfactuur van 50% per post (of email) naar jou op. Zo kunnen we de vliegticketjes onmiddellijk uitschrijven en extra fuelcharges vermijden. Eén maand voor vertrek, krijg je de eindfactuur in de brievenbus. De reisdocumenten kan je zo'n week voor vertrek verwachten (of zelf komen ophalen).

Vergunningen, verzekeringen en associaties

Vergunning 5071 Toerisme Vlaanderen
Zuid-Afrika Reiscenter, als afdeling van Aro-Travel bvba, heeft de vereiste wettelijke vergunningen om reizen naar Zuidelijk Afrika zelf te organiseren en te verkopen.

Garantiefonds Reizen
Zuid-Afrika Reiscenter, afdeling van Aro-Travel bvba, is verzekerd bij het Belgisch Garantiefonds Reizen. Dit betekent dat Belgische én Nederlandse klanten verzekerd zijn tegen financieel onvermogen, zodat je voorafbetalingen veilig zijn. Meer info op www.gfg.be

VVR
Zuid-Afrika Reiscenter is lid van de VVR, de Vlaamse Vereniging Reisbureau’s (equivalent ANVR).

Visitsouthernafrica.be
Zuid-Afrika Reiscenter is stichtend lid van de vereniging Visit Southern Africa.be, ter promotie van de bestemming Zuidelijk Afrika, met de steun van ambassades en toeristische diensten.

Geschillencommissie Reizen
Zuid-Afrika Reiscenter aanvaardt de uitspraken ingeval van geschil, van de Geschillencommissie Reizen.

SATSA
Ons kantoor in Oudtshoorn is lid van SATSA, Southern Africa Tourism Services Association, die kwaliteitsvoorwaarden oplegt aan haar leden.


Eén goede raad: denk twee keer na vooraleer ons te contacteren, want ons enthousiasme werkt zeer aanstekelijk!


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord
  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2022 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.