Terug naar homepage
 
       

 

 

Wandelen in Zuid-Afrika

  Zelf wandelen in de natuur   Wandelen met gids
  Trektochten met rugzak   Bergen, zee en strand

De Tafelberg opwandelen met spectaculaire uitzichten. 

De Tafelberg opwandelen met spectaculaire uitzichten. Te voet naar de top van de Tafelberg. Het amfitheater in de Drakensbergen. Tsitsikamma natuurpark aan de Tuinroute. De Otter Trail : avontuurlijk wandelen met de rugzak. Wandelen op de houten paden in Tsitsikamma. Te voet naar de Tufa watervallen aan de Panorama Route.

TSITSIKAMMA NATUURPARK
Je kan dagwandelingen maken in Tsitsikamma natuurpark langs de houten wandelpaden in de jungle, over de hangbrug en langs de rotsige kustlijn van de Indische oceaan. Je hebt de keuze uit heel wat wandelingen met wegwijzers.

DE TAFELBERG - KAAPSTAD
De Tafelberg opwandelen is een heuse ervaring. Je parkeert de auto aan de kabellift en volgt de Platteklif Gorge wandeling. Deze stevige wandeling duurt 3 uur, vergeet je stapschoenen niet. Ook een verrekijker en een fles water zijn aan te raden. Je kan terugkeren met de kabellift.

LION'S HEAD - KAAPSTAD
Bij volle maan, wandelen heel wat Zuidafrikaners naar de top van Lion's Head bij zonsondergang. Dit is een ideale plaats voor een spectaculaire sundowner: een glaasje vonkelwyn bij zonsondergang en de lichtjes van Kaapstad in de verte. Vergeet je zaklamp niet.

DRAKENSBERGEN
Er zijn heel wat wandelingen in de Drakensbergen naar watervalletjes, in de heuvels, naar grotten en naar het spectaculaire amfitheater. De meeste wandelingen vertrekken vanuit de lodge ( Giants Castle, Didima Camp).

DE OTTER TRAIL
De Otter Trail is een 5-daagse trektocht langs de mooie kustlijn van Tsitsikamma. Deze wandeling is geschikt voor avontuurlijke reizigers: stevige wandelingen met rugzak, slapen in hutjes in een slaapzak en zelf eten maken.
Je wandelt langs desolate stranden, groene heuvels en steekt de Bloukransrivier over. De Otter Trail is één van de meest populaire trektochten in Zuid-Afrika. Het is aan te raden om 9 maanden op voorhand te reserveren.
http://www.sanparks.org/parks/garden_route/camps/storms_river/tourism/otter.php


WANDELINGEN MET GIDS

TAFELBERG - KAAPSTAD
Deze 3-daagse wandeling neemt je mee op de hellingen van de Tafelberg, met prachtige uitzichten over het Kaaps Schiereiland en de oceanen. Je wandelt doorheen fynbos en proteas. Een leuk weetje: jouw bagage moet je zelf niet dragen! De eerste dag word je opgehaald in het hotel in Kaapstad. Samen met de privégids, wandel je zo'n 8 km op het strand van Long Beach naar Noordhoek Beach via Chapmans Peak. Overnachting in Silvermine tented camp in het natuurpark.
Wandeling van 16km naar Orange Kloof via valleien, Constantia berg en Vlakkenberg. Prachtige uitzichten onderweg. Overnachting Orange Kloof tented camp. Vandaag wandel je zo'n 10km op de hellingen van Tafelberg. Op de Tafelberg zijn de uitzichten ongelooflijk: je kan helemaal kijken tot Kaappunt bij mooi weer. Met de kabellift naar beneden en einde van de 3-daagse wandeling.

Prijs per persoon: € 699

Inbegrepen

- Alle maaltijden
- Alle transfers van bagage
- Transfer naar beginpunt
- Privé gids
- Overnachtingen
- Kabellift

Niet inbegrepen

- Drank
- Slaapzak en hoofdkussen


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord
  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2022 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.