Terug naar homepage
 
       

 

 

3 dagen op safari

  Big Five safari   Fietsen en wandelen
  Kololo natuurreservaat   Game drive en bushwalks

Op safari in het Kololo natuurreservaat in een open jeep. 

Op safari in het Kololo natuurreservaat in een open jeep. De lodge in Kololo natuurreservaat. Je kan gratis fietsen huren in het natuurpark. Je logeert in Afrikaanse stijl. Op safari in een open jeep in Welgevonden natuurreservaat. Op zoek naar leeuwen, giraffen, buffels en olifanten. Mooie kamers in Afrikaanse sfeer. Vergeet je verrekijker niet op safari.

Heb je zin om nog even met z'n tweetjes op safari te gaan? Je kan dit driedaagse safari pakketje perfect combineren voor onze Nie Gewoon Nie rondreis, een trucktoer of een individuele reis. Je logeert in het Kololo natuurreservaat in Afrikaanse stijl met privé badkamer. Het Kololo natuurreservaat grenst aan het welgevonden natuurpark met leeuwen, buffels, neushoorns, luipaarden en olifanten. Alle game drives, maaltijden en overnachtingen zijn inbegrepen. Ook ideaal om met kinderen enkele dagen op safari te gaan in een malariavrije regio. 

Dag 1
Aankomst 's morgens in de luchthaven van Johannesburg. Oppikken van de huurauto Toyota Corolla ( of gelijkwaardig) aan de luchthaven. Rit van drie uur en half naar het natuurreservaat. Bij aankomst, kan je genieten van de lunch op het houten terras. Enkele uurtjes vrij om een beetje uit te rusten van de nachtvlucht, een boekje te lezen, een plons te wagen in het zwembad, ... Bij zonsondergang op ontdekking naar de wilde dieren met een ervaren game ranger in een open jeep. Met wat geluk, zie je impala's, koedoes, giraffen, zebra's, ... Vergeet je verrekijker niet! Na de game drive, diner in de lodge. Overnachting Kololo natuurreservaat in een Afrikaanse rondavel met privé badkamer. Kololo natuurreservaat is de ideale plaats om sterren te kijken : je kan het Zuiderkruis en de Melkweg zoeken in de Afrikaanse sterrenhemel. Proef zeker eens een glaasje Amarula, een heerlijke likeur gemaakt van de Amarula vruchten.

Dag 2
Vroeg uit de veren voor een wandeling in de bush met een gids bij zonsopgang. Je komt alles te weten over eetbare plantjes, hoe je sporen kan lezen van wilde dieren, welke tak je kan gebruiken om tanden mee te poetsen, ... Bij terugkeer in de lodge, uitgebreid ontbijt. Vrije namiddag in de lodge. Er zijn heel wat leuke dingen te doen : je kan genieten van het zonnetje aan het zwembad, actief met de fiets het Kololo natuurreservaat verkennen, vogels observeren, lunchen in het restaurant, ... Omstreeks 15h00 gaan we op safari in het nabijgelegen Welgevonden natuurreservaat op zoek naar de Big Five. Vergeet je camera niet mee te nemen, want misschien ontdek je leeuwen achter het struikgewas, luipaarden in de bomen, een kudde olifanten, ... Avondmaaltijd en overnachting Kololo natuurreservaat.

Dag 3
Bij de eerste zonnestralen, gaan we op game drive in Kololo natuurreservaat op zoek naar wilde dieren. Uitgebreid ontbijt in de lodge. Check out om 10h00. Je kan nog even genieten van het zwembad, het houten terras, fietsen en wandelen in het natuurpark. ... Lunch in de lodge. Rit met de huurauto naar de luchthaven van Johannesburg.

Prijs per persoon (op basis van 2 reizigers): € 549
Prijzen zijn geldig tot 31 oktober 2015, uitgezonderd Kerstperiode.

Inbegrepen
- Autohuur met omniumverzekering en onbeperkte kms
- Alle vermelde activiteiten in het programma
- Alle maaltijden

Niet inbegrepen
- Alle dranken
- Snacks
- Wasserij
- Fooi voor het personeel, barman en kok
- Contract kost auto R70 ter plaatse
- Benzine

Tip
Je kan natuurlijk ook kiezen voor een transfer van de luchthaven naar Kololo natuurreservaat bij aankomst. De chauffeur wacht jullie dan op in de luchthaven van Johannesburg. Ook de transfer van Kololo naar Johannesburg luchthaven op het einde van de safari is inbegrepen.
Supplement = € 150 per persoon.

Wil je graag meer info? Contacteer je reisagent of kris@zuidafrika.com.


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord
  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2022 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.