Terug naar homepage
 
       

 

 

Rovos Rail - Ultieme luxe

  Luxetrein   Suites private douche en wc
  All inclusive   Echte bedden

Met de trein in Mosselbay 

Met de trein in Mosselbay Wondermooie scenery - Hex River Klasse-restaurant in Victoriaanse stijl Lounge om te relaxen De observation car achteraan met veel glas Een heus balkon achteraan de trein De Luxe suite: naar keuze double of twin bed Roomservice hoort er natuurlijk bij Af en toe op stoom, machinisten aan het werk Bagagedragers in stijl

Stel je voor dat je doorheen het Afrikaanse continent spoort in ultieme luxe; dat je in klassieke Victoriaanse houten treinwagons dineert met zilveren bestek en uitgekiende wijnen; dat je in een half open laatste treinwagon zit en geniet van de Afrikaanse bush die gestadig je zintuigen streelt. Rovos maakt je dromen waar! De Zuid-Afrikaan ROhan VOS, de innemende eigenaar van Rovos Rail, heeft een passie voor oude treinen. Van zijn hobby heeft hij een succesvolle onderneming gemaakt: oude treinwagons authentiek renoveren en superdeluxe treinreizen organiseren.

Een Rovos treinreis boek je niet zozeer om Zuidelijk Afrika te leren kennen en te exploreren. Maar wel om je onder te dompelen in de nostalgische luxesfeer van de oude adel en nobele burgerij, zoals de befaamde - trouwens Belgische gedistingeerde detective Hercule Poirot. Af en toe rijdt de trein zelfs met een stoomlocomotief, meestal echter met diesel of elektrische aandrijving.

Je start in het private Capital Park Station in Pretoria (of bij aankomst, afhankelijk van traject). Het station straalt de glamour uit van begin vorige eeuw. Tevens staan er oude locomotieven in onderhoud en herstelling.
Vergeet vanaf nu de buitenwereld, want voor enkele dagen draai je de klok met bijna honderd jaar terug. Het personaal zal je als een aristocraat op exclusieve treinvakantie van dienst zijn. Een glaasje Vonkelwijn, de Zuid-Afrikaanse champagne verwelkomt je. Vanaf dat ogenblik geniet je trouwens van een 24h excellente service, met alle maaltijden, hapjes en Zuid-Afrikaanse alcoholische dranken inbegrepen.

Tijdens de dag is de dresscode informeel, voor het diner verwacht Rovos wel vest en das voor de heren en elegante kledij voor de dames. Zo doen aristocraten dat nu eenmaal!

SUITES

Je hebt de keuze uit 3 types van suites. Alle zijn ze uitgerust met airco en private douche en wc.

Pullman Suite: ong. 7 m, zetels worden s avonds omgevormd tot 2 aparte single bedden.
Reken op € 1 400 tot € 1 600 per persoon voor de driedaagse trips.

Deluxe Suite: ong. 11 m, ingericht met een permanent dubbel bed of 2 aparte bedden (naar keuze) en een kleine lounge met tafeltje.
Prijs per persoon voor de driedaagse trajecten tussen € 2 000 en € 2 400.

Royal Suite: ong. 16 m, een halve treinwagon! Deze bestaat uit een lounge, een dubbel bed en een badkamer met Victoriaans ligbad, aparte douche en wc.
Prijs per persoon voor de driedaagse treinreizen tussen € 2 800 en € 3 200.

TREINROUTES

- PRETORIA NAAR KAAPSTAD 3d/2n
- KAAPSTAD NAAR PRETORIA 3d/2n
- PRETORIA NAAR VICTORIA FALLS 3d/2n
- VICTORIA FALLS NAAR PRETORIA 3d/2n
- PRETORIA NAAR DURBAN 3d/2n
- DURBAN NAAR PRETORIA 3d/2n
- PRETORIA NAAR SWAKOPMUND (NAMIBIA) 7d/6n
- SWAKOPMUND NAAR PRETORIA 7d/6n
- KAAPSTAD NAAR DAR ES SALAAM 14d/13n
- DAR ES SALAAM NAAR KAAPSTAD 14d/13n
- KAAPSTAD NAAR CAIRO 34d/33n

Vraag gerust concrete vertrekdata en prijzen aan.


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord
  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2022 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.