Terug naar homepage
 
       

 

 

Onze gidsen

  Nederlandstalige gidsen   Enthousiaste gidsen
  Natuurliefhebbers   Op safari

Onze gids Hans, natuurliefhebber en amateurfotograaf. 

Onze gids Hans, natuurliefhebber en amateurfotograaf. Onze gids Kris heeft in Zuid-Afrika gewoond. Op safari met gids Dimitri.

De Nie Gewoon Nie rondreizen worden gegidst door onze vakkundige Afrika gidsen.
Ze hebben allen een uitgebreide kennis van Afrika, zijn rasechte natuurliefhebbers en amateur fotografen.
Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en ze delen graag hun passie van Afrika met jullie!
Onze gidsen zijn zorgvuldig uitgekozen door Zuid-Afrika Reiscenter, want een rondreis staat of valt met een goede gids.

Enkele weken voor vertrek, spreken we af op café om elkaar wat beter te leren kennen. Niet te formeel, gewoon samen een pintje drinken en even wat praktische info overlopen.
Deze meetings worden georganiseerd door de gidsen. Wil je graag de data weten? Mail ons even op kris@zuidafrika.com.

Hans Van de Ven
Hans is een dertiger met veel passie voor Afrika. Zijn ogen beginnen te sprankelen tijdens spannende safari's. Op zoek gaan naar de Big Five met een verrekijker is dan ook één van zijn specialiteiten. Hij heeft onder andere 3 maanden in Afrika gereisd met een jeep op een avontuurlijke manier. Zijn favoriete bestemming is Zimbabwe, maar ook Botswana en Mozambique kennen geen geheimen meer voor hem.

Kris Van der Donck
Kris heeft 4 jaar in Zuid-Afrika gewoond en praat een aardig mondje Afrikaans. Sinds 2002 heeft ze al heel wat groepen in Zuid-Afrika en Namibië gegidst. Haar optimisme en enthousiasme over Afrika werken aanstekelijk. Een lokaal marktje bezoeken van de zoeloes, een biertje in de shebeen drinken en kennismaken met Xhosa; vindt ze uitermate interessant. Ze kan ontzettend genieten van de prachtige landschappen en de Afrikaanse zonsondergang. Ook de plaatselijke maaltijden weten haar te boeien: bobotie, mieliepap, melktert en zelfs Mopani wormen.  

Dimitri Laureys
Dimitri heeft 4 maanden rondgereisd in Zuidelijk Afrika. Bovendien heeft hij meegeholpen als vrijwilliger bij een Cheetah project. Afrikaanse katten zijn z'n passie: cheetahs, luipaarden, leeuwen en caracals. Bovendien is hij meermaals in Zimbabwe, Zuid-Afrika en Mozambique geweest.

 

 

 

 

 


 


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord
  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2022 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.