Terug naar homepage
 
       

 

 

4x4 jeep met daktent

  4x4 jeep met kampeermateriaal   Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe
  Jeep met daktentje   Minimum 7 dagen

4x4 Nissan single cab voor 2 personen met kampeergerief. 

4x4 Nissan single cab voor 2 personen met kampeergerief. 4x4 Nissan double cab voor 4 personen met kampeergerief. 4x4 Toyota landcruiser. Op avontuur in Zuid-Afrika. Off roaden in Maputo Reserve Mozambique.

Zuid-Afrika leent zich uitstekend om een 4x4 jeep met daktentje te huren. Je bent flexibel, je kan genieten van off-the-beaten track kampeerplaatsen, 's avonds een vuurtje maken om te koken, slapen in een tent, ... Een heel avontuur!
Het is aan te raden om minimum 7 dagen een jeep te huren. Je kan de auto oppikken in Johannesburg of Kaapstad. Maar je kan ook de grens oversteken naar Namibië, Zimbabwe, Mozambique en Zambia.
Bij aankomst in de luchthaven, brengt een vertegenwoordiger je naar het depot. Na een briefing van een uurtje over de jeep, kan je vertrekken. Oefen best even het links rijden op de parking en dan … off you go! Africa is waiting for you.

Reis je samen met je familie of een bevriend koppel? Dan is de Nissan 4wd 4berth jeep ideaal, met 2 daktentjes op het dak. Leuk weetje: alle kampeermateriaal is aanwezig in de koffer. Je hoeft enkel je slaapzak en zaklamp mee te brengen. Maar vergis je niet, dergelijke jeep huren kost wel wat: een goede verzekering, onbeperkte kilometers, 24/7 telefonische assistentie en een uitgebreid opvangnet.

TIPS & TRICKS
– Minimumleeftijd is 21 jaar
– Luchthaventransfers inbegrepen zijn
– Kaarten en maps klaarliggen in de auto
– Heb je plannen om een 4x4 jeep met daktent te huren om Namibië te ontdekken? Reis dan in de maanden april-mei-juni. De huur van de jeep is ongeveer de helft goedkoper in deze periode.
– Rijd je de eerste keer met een 4x4 jeep? Oefen best even eerst thuis. Er zijn heel wat leuke adresjes in de Ardennen waar je een jeep kan huren (met instructeur).
– Als je de jeep in een andere depot inlevert, betaal je een one way rental fee (minimum    € 250). Probeer een route uit te stippelen met hetzelfde vertrek- en eindpunt.
– Wil je toch graag af en toe in een hotelletje logeren tijdens de reis? Dat kan!

ROUTES
Reizen met een 4x4 jeep met daktent heeft heel wat voordelen. Je bent flexibel en hoeft op voorhand niets vast te leggen. Leuke kampeerplaats gevonden in de Afrikaanse bush of in de woestijn? Je kan zo lang blijven als je wil!
Zuid-Afrika Reiscenter adviseert je graag welk type jeep voor jou het meest geschikt is, welke periode, …. De uitstippeling van de gedetailleerde reisroute laten we over aan jou.

Hier zijn enkele routes die populair zijn (minimum 2 weken):

Namibië: Windhoek- Windhoek
Namibië & Zimbabwe: Windhoek - Fish River - Sossusvlei - Swakopmund - Etosha - Caprivi - Vic Falls
Zuid-Afrika: Johannesburg - Krugerpark - Swaziland - Durban - Drakensbergen - Johannesburg
Botswana & Zimbabwe: Johannesburg - Okavango - Chobe - Vic Falls - Hwange - Krugerpark - Johannesburg
Mozambique: Johannesburg – Zoeloeland - Swaziland - Maputo - Bilene - Inhambane - Bilene - Krugerpark - Johannesburg


Contacteer ons even voor een prijsofferte hans@zuidafrika.com of via uw reisagent.


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord
  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2021 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.