Terug naar homepage
 
       

 

 

Fietsen in de Kaap

  Fietsen   Begeleide fietstrips
  Kaapstad & Kaaps Schiereiland   Eigen fietstrips

Het Kaaps Schiereiland en Valsbaai ontdekken per fiets. 

Het Kaaps Schiereiland en Valsbaai ontdekken per fiets. Even stoppen om een souveniertje te kopen. On the road again .... naar Kaappunt. De mooie uitzichtpunten van het Kaapse Schiereiland. Fietsen tussen de wijngaarden.

FIETSTOUR MET GIDS: STELLENBOSH
Om 10h40 wacht de privégids jullie op in Stellenbosch. Je fietst tussen de wijngaarden naar 3 kleinschalige wijnboerderijen en een brandy distillerie. Je bezoekt enkele wijnkelders met eiken vaten. Geniet van een picknicklunch op een mooie Kaap-Hollandse wijnboerderij, fiets langs riviertjes en langs wegen met eeuwenoude eikebomen. Deze fietstour is een private tour voor 2 personen (er zijn geen andere fietsers). Einde tour 15h45.

Prijs per persoon: € 40 (geldig tot 31 december 2016)


TWEEDAAGSE FIETSTOUR MET GIDS: WIJNSTREEK
Jullie worden verwacht om 09h30 in Skilpadvlei Wine Estate nabij Stellenbosh. De gids neemt jullie mee naar een panoramisch uitzichtpunt van Stellenbosch en Valsbaai. De fietstocht gaat langs twee wijnboerderijen om wijn te proeven. Na de lunch, fietsen we naar een derde wine estate om wijntjes te degusteren. Overnachting Skildpadvlei.
De tweede dag fiets je samen met de gids naar Stellenbosch voor een uitgebreide city fietstour. Onderweg bezoeken we 3 wijnboerderijen om wijn te proeven in combinatie met chocolade. De tour eindigt om 16h00.

Prijs per persoon: € 135 (geldig tot 31 december 2016)
Max 8 personen per groepje.


DRIEDAAGSE FIETSTOUR ZONDER GIDS: KAAPS SCHIEREILAND

Wens je op eigen houtje drie dagen te fietsen in de Kaap, zonder gids, maar met vooraf vastgelegde accommodaties, half pension en bagage die netjes achterna wordt gebracht? Dan zit je goed met dit arrangement.

Je neemt de trein van Kaapstad naar Muizenberg (niet inbegrepen). Daar wacht onze vertegenwoordiger je op aan het station. Je ontvangt je fietsen, fietshelmen, route en documentatie. Tijdens een korte briefing krijg je verder persoonlijke informatie.
Je overnacht eerst in een farmhouse en vervolgens in een beach cottage in Kommetjie. De tour eindigt in Houtbay, ofwel in Kaapstad voor de gedreven fietsers.
Inbegrepen zijn de fietshuur, de helmen, de documentatie en landkaarten, half pension, transport van de bagage en backup ingeval van noodgeval.

Prijs per persoon: € 475 (minimaal 2 samenreizende personen)


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord
  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2022 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.