Terug naar homepage
 
       

 

 

Familie à 158 € per dag

  Familiereis   Forfait per dag
  Budgetvriendelijk   Kindvriendelijk

Met kids in Zuid-Afrika 

Met kids in Zuid-Afrika In restcamp Skukuza, Kruger National Park Leuk logeren op een guestfarm Crocodile Bridge restcamp in Kruger National Park Chaletje nabij de Indische Oceaan - Tsitsikamma NP Spoorzoeken in the bush Gezellig iets drinken in de Waterbergen Logeren in een cottage op een wine estate

Wens  je met 1 of 2 jongere kinderen (tot 16 jaar) met een huurwagen Zuid-Afrika te verkennen? Dan hebben we deze budgetvriendelijke formule voor jullie uitgewerkt. Per dag ter plaatse betaal je 150 euro. In dit forfaitair bedrag zit een huurwagen cat. C plus de overnachting, soms is er ontbijt inbegrepen. Het type van accommodatie kan je niet zelf kiezen: wij reserveren nu eens een familiekamer dan weer een chaletje met 2 slaapkamers of een vierpersoonskamer. Je bepaalt zelf wel de globale route en het aantal nachten dat je op dezelfde plaats wenst te verblijven. Wij werken dan een voorstel op maat uit en kiezen de verblijven, binnen het budget.
Op die manier is het prijskaartje duidelijk en snel gemaakt: ga je bv. 17 dagen dan betaal je in totaal € 2 686. Vluchten zijn uiteraard niet inbegrepen.

Wil je toch eens heel speciaal logeren, dan kunnen we dit uiteraard bij in het reisschema opnemen. Zo vinden kinderen (maar ook de ouders) bijvoorbeeld een verblijf in een heuse boomhut in the bush grandioos – Pezulu, zie elders op de website. Of je kan 2 nachten op een woonbootje op de lagune in Knysna ronddobberen en aanleggen voor de uitstapjes. Je betaalt dan de meerprijs voor dat speciale arrangement.

Natuurlijk bewaken we het minimale comfort: steeds zijn de voorgestelde accommodaties netjes, hygiënisch en voorzien van private douche en wc. Lakens, dekens en handdoeken zijn altijd aanwezig. Tevens houden we er rekening mee dat jonge mensen graag wat ruimte hebben: zoals ze op de Vlaamse boerenbuiten zeggen: "kinders moeten hunnen loop hebben!". Zeker na wat langere autoritten is een bed and breakfast met een tuin en zwembadje of een chaletje in het groen waar je kan barbecuen meer waard dan de chiqueste 5* kamer in een torenhotel. 

Voorwaarden:
- 158 per begonnen dag (aankomst- en vertrekdag tellen beide mee)
- Geldig tot 31 december 2016, met uitzondering van de periode 15 dec.- 15 jan
- 2 ouders en 2 kinderen jonger dan 16 jaar op einddatum van de reis
- Wagenhuur onbeperkte kilometers, cat. C (Toyota Corolla 1.4 airco met koffer, of gelijkwaardig) en omniumverzekering inbegrepen; contractfee (85 rand), cross border fees en dropoffkosten indien van toepassing niet inbegrepen
- Overnachting inbegrepen: familiekamer, chalet/hotel
- Soms is het ontbijt inbegrepen
- Toegangskosten tot de nationale parken of private parken (ingeval je daar in een chaletje logeert) zijn nooit inbegrepen
- BTW en bijdrage Garantiefonds Reizen voor Belgische en Nederlandse reizigers inbegrepen


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord
  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2022 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.